Over Ons

grass 1326759 180

Bespaarenergiescan.nl brengt geheel onafhankelijk uw actuele verbruiksprofiel in uw bestaande situatie nauwkeurig in kaart en maakt inzichtelijk waar voor u de specifieke besparingsmogelijkheden liggen.

Afhankelijk van uw huidige woonsituatie kan dit door een Quickscan waarbij wij samen met u een rondje door uw woning maken en direct de verbeterpunten blootleggen en communiceren. 

Nog overzichtelijker is uw besparing bij een uitgebreidere maatwerkscan. Hierbij worden alle resultaten van het onderzoek verwerkt in een uitgebreide en overzichtelijke rapportage en kunt u de resultaten ook later nog eens inzien. Hierdoor heeft u altijd de voor u relevante besparingsmogelijkheden bij de hand en heeft u direct inzichtelijk hoe U eenvoudig uw energieverbruik en dito rekening kunt verlagen doch met behoud van uw wooncomfort.  

Lees hier enkele reacties:

“Ik vind het van groot belang, dat een ieder kijkt of hij of zij een bijdrage kan leveren aan het behoud van onze aarde. Ik ben dan ook blij, dat ik de energiescan heb laten uitvoeren. Natuurlijk kwamen daar een aantal verbeterpunten uit, maar grosso modo ben ik goed door de scan heen gekomen. De wijze, waarop de heer De Loos een en ander aanpakt, heb ik als prettig ervaren. Met twee benen op de grond kijken hoe je praktische verbeteringen kunt aanbrengen. Met zo’n aanpak krijg je het grootste draagvlak, is mijn opvatting. “

R.J. van de Mortel
Burgemeester Gemeente Vught

 

Een tijd terug is Manfred bij ons langs geweest voor een energiescan. Aangezien we eigenlijk geen idee hadden waar we het e.e.a. konden bezuinigen m.b.t. energie (of waar we het geld lieten liggen) waren we heel benieuwd naar zijn bevindingen. Na een uitgebreide inspectie in het huis (van zolder tot en met garage) heeft Manfred zijn aantekeningen verwerkt in een overzichtelijk document. Hierin kwam duidelijk naar voren waar we eenvoudig konden besparen (met name led verlichting) en wat we in de toekomst konden doen om maandelijks minder geld te betalen aan de energiemaatschappij. Het was voor ons een eyeopener en we gaan nu bewuster om met bijvoorbeeld verwarming, licht en douchegebruik. Heel verhelderend!

Familie van Ierland
Tilburg