Waarom ?

accept 47587 960 720

Een jaarafrekening omvat, ongeacht seizoen, een periode van 12 maanden en de daaraan gekoppelde meterstanden. Besparen doe je het gehele jaar, 365 dagen en 24 uur per dag.

Het maakt dus eenvoudigweg niet uit in welke jaargetijde u eventueel overstapt. Energieleveranciers herzien tweemaal per jaar (januari en juli) sowieso hun tarieven hetgeen uitsluitend invloed heeft op uw gebruikstarief indien u een variabel contract hebt. In dat geval kan uw lopende overeenkomst worden opgezegd met inachtneming van een termijn van 30 dagen. Indien u een lopend contract van 1, 2 of 3 jaar heeft en tussentijds wil opzeggen, dient u rekening te houden dat u mogelijk een opzegvergoeding verschuldigd bent aan uw huidge energieleverancier. (Indien u stadsverwarming heeft kunt u niet wisselen van warmteleverancier)

Maatwerk

Ieder pand heeft zijn eigen unieke gezinssamenstelling en verbruikerspatroon en daardoor een uniek energieverbruik. Hierdoor is het aannemelijk dat uw buren wellicht een veel hoger of juist lager verbruik hebben dan u, vraagt u dit hen maar eens. Een energiescan zal de voor uw specifieke verbeterpunten en mogelijkheden gedetailleerd weergeven en desgewenst kunnen wij u adviseren of het interessant is om de overstap naar een andere energieleverancier te overwegen. Dit is afhankelijk van vele factoren en geheel afhankelijk van uw huidige situatie maar bovenal eenvoudig inzichtelijk te krijgen door een energiescan door ons uit te laten voeren.

Mocht u willen overstappen maar niet durven; deze angst is ongegrond aangezien in Nederland de voorzieningen en afspraken zo goed zijn dat u tijdens het overstapproces niet zonder gas en/ of stroom komt te zitten.

U wilt ook graag uw energienota reduceren en besparen op uw verbruik maar weet niet goed waar te beginnen? Wij helpen u uiteraard graag op weg. Vul het contactformulier in of bel 064-6141488, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.